IK WIL MIJN VRIEND NIET MISSEN

IK WIL MIJN VRIEND NIET MISSEN

Ik heb mijn vriend leren kennen toen ik naar spaansles ging. Hij vertelde aan mij dat hij single is en ik zei hem dat ik ook single ben. Hij vroeg mij als ik een liefdesrelatie met hem wil aangaan. Ik vroeg hem als hij mij twee dagen denktijd wil geven. Na twee dagen zei ik aan hem dat ik het wel met hem zie zitten.Hij beloofde mij dat hij mij voor altijd trouw zal zijn.

 

kennismaking-met-de-wederzijdse-ouders

Kennismaking met de wederzijdse ouders.

Wij maakten een afspraak en de ouders van mijn vriend mochten zich aan mijn ouders voorstellen. Het was een spannende en leuke dag. Wij dronken een lekkere wijn en er werden afspraken gemaakt. Wij beloofden voor onze ouders elkaar trouw te zijn. Mijn vriend en ik gingen over al samen. Mijn vriendinnen plaagden me dat ik ze ben vergeten,maar ik zei aan hun dat ik minder tijd heb, omdat ik nu een vriend heb. Mijn vriend was heel lief voor mij als ik op bezoek bij hem ging was ik zijn prinses. Mijn vriend houdt van kussen, maar dat vind ik vies. Ik probeerde hem te kussen maar ik werd er misselijk van. Ik probeerde hem toch te kussen door eerst een snoepje in mijn mond te zetten. Het kussen was zo intens dat wij  niet eens door hadden dat de snoep op was.

 

het-kan-niet-waar-zijn

HET KAN NIET WAAR ZIJN

Wij hadden intussen tijd een relatie van drie jaren. Ik ging op een dag vroeg van school en ging op bezoek bij mijn vriend. Ik liep naar binnen, maar hij was zo bezig met zijn mobiel dat hij mij niet eens zag. Toen hij mij zag schrok hij. Ik zei aan hem dat ik een lesuur eerder vrij was.Hij stond op omhelsde me trok naar de kamer en kuste me.Ik vroeg hem waarmee hij bezig was. Hij antwoorde mij dat hij een bericht stuurde voor zijn vriend. Ik geloofde hem  en wij gingen rustig verder. De volgende dag hoorde ik van een mijn vriendinnen dat mijn vriend een relatie heeft met een meisje in haar buurt. Ik geloofde haar niet. Ik moest studeren en ik zag mijn vriend twee dagen niet. Wij hadden wel telefonisch contact. Ik had hem beloofd dat ik hem de avonduren zou bezoeken. Ik was heel blij toen ik hem zag. Ik gaf hem een kus en wij liepen naar de kamer.Hij trok mijn jurk uit en zette het aan een hanger. Daarna maakte hij het licht uit en trok zijn kleren ook uit. Terwijl wij in bed lagen te flirten, ging de mobiele telefoon van mijn vriend over . Ik stond op om deze op te nemen. Voordat ik de telefoon kon opnemen, greep hij deze uit mijn hand. Verrast door zijn reactie, maakte ik het licht van de slaapkamer aan. Bij die gelegenheid zag ik  zuigvlekken op zijn borst. Ik begon te huilen omdat het tot mij doordrong dat hij vreemd is gegaan.Hij vroeg mij om hem een kans te geven. Het was heel moeilijk voor mij, maar ik heb hem toch vergeven.Dit heb ik gedaan omdat ik van hem hou en hem niet wil missen.