MAG IK JOUW MAN EVEN LENEN

mag-ik-jouw-man-even-lenen

Marjolein en Sara zijn beste vriendinnen. Ze hebben elkaar op de middelbare school leren kennen. Ze zijn nu volwassen, hebben een gezin en ze zijn beiden getrouwd.

 

marjolein-gaat-vaak-over-de-vloer-bij-sara

marjolein gaat vaak over de vloer bij sara

Marjorie en Sara vertrouwen elkaar veel geheimen toe. Op een zekere dag vertelt Marjolein aan Sara dat zij erg ongelukkig is met haar man.Hij is alleen lief wanneer hij met mij naar bed wil. Marjolein begon te huilen en Sara droogde  haar tranen. Sara vond het heel erg omdat zij niet wist dat Marjolein zoveel pijn en verdriet heeft. Sara vroeg aan Marjolein als zij aan haar man kenbaar gemaakt heeft dat zij zich niet prettig voelt in zo een relatie. Sara zei aan Marjolein dat zij wel trots is op haar man dat hij heel lief voor haar is en dat geen enkel ander vrouw hem aantrekt. Sara zegt aan Marjolein dat zij haar man kan vertrouwen en dat zij altijd op hem kan rekenen. Marjolein zei aan Sara dat zij wel wenste dat haar man ook zo lief voor haar kon zijn.

 

marjolein-komt-op-andere-gedachten

marjolein komt op andere gedachten

Op een dag kregen Marjolein en haar man ruzie en spraken drie dagen niet tot elkaar. Het werd weekend en Marjolein verlangde naar haar man, maar die bleef boos en negeerde haar. zij wilde met hem naar bed maar dat zou niet lukken. Marjorie kwam op andere gedachten en zat te fantaseren hoe het zou zijn als zij met de man van haar vriendin een date zou hebben.

 

marjolein-beraamt-een-plan

Marjolein beraamt een plan

Sara belt marjolein op om haar te laten weten dat zij het komende weekend niet thuis zal zijn ,omdat zij met de kinderen naar haar moeder toegaat. De man van de moeder van Sara is ongeveer 2 maanden overleden. Marjolein zei aan Sara dat zij het komende weekend ook niet thuis zou zij omdat de dochter van haar tante jarig is. Marjolein belde Sara op en vroeg haar hoe het met haar moeder gaat. Sara zei aan marjolein dat haar moeder nog heel erg verdrietig is en dat zij pas zondag avond terug gaat naar huis. Ondanks er was afgesproken dat Sara niet thuis zou zijn ging Marjolein toch naar het huis van Sara, Zij was schaars gekleed. De man van Marjolein nodigde Sara uit om binnen plaats te nemen en dat deed zij ook. Hij bood haar een glaasje limonade aan en een bak met koekjes en ging tegen over haar zitten. Sara zat zo danig dat de man van Sara tussen haar benen kon zien. Zij vroeg hem om samen met hem naar een film te kijken omdat zij het saai vond. Het was wel een film met veel seks scenes. De man kon zijn gevoelens niet bedwingen en greep marjolein en kuste haar hartstochtelijk. Voordat je dacht waren ze in bed en hadden hevig seks. Marjolein vroeg aan de man van Sara om niets aan haar te zeggen.Door gebrek aan ware liefde heeft Marjolein de man van Sara geleend.Tot de dag van vandaag zijn Marjolein en Sara beste vriendinnen.