man neemt afstandelijke houding na sex

Ik heb een vriend en het leek alsof alles heel goed zou gaan, maar nadat ik  de eerste keer met hem naar bed ben geweest was het helemaal anders.Mijn vriend heeft een afstandelijke houding van mij genomen zonder dat er iets is, gebeurt.De vraag die in mij opkwam, is als ik had moeten wachten om met hem naar bed te gaan.Wat te doen als ik al seks met hem hebt gehad en hij dan niets meer van mij wil weten?

Het is niet meer leuk

Mijn vriend belt mij minder hij is niet meer enthousiast. Hij stuurt mij geen romantische berichten meer.Hij spreekt niets meer met mij af en alles is nu zijn vrienden.Ik heb geen idee wat er aan de hand is.Ik begon aan heel wat dingen te denken zoals, was ik niet goed genoeg voor hem in bed? Trekt iemand anders zijn aandacht? Ben ik te snel naar bed gegaan?Ik voelde mij aan een kant gezet en ik was verdrietig. Ik heb dat gevoel dat ik voor de gek werd gehouden.Ik begreep toen dat seks en een relatie los staan van elkaar.Ik heb gemerkt dat de meeste vrouwen na een flirt partij extra verliefd worden en meer verwachten, maar dat scheelt de man niet veel hoe je er overdenkt.Hij weet waarnaar hij verlangt.

Dit moet je weten

Om te voorkomen dat een man afstandelijke houding neemt na seks is het goed om te weten wat een man graag wil. Een man wilt als een man behandelt worden.Een man wilt niet gebonden zijn.Een Man wil een vrouw in zijn bezit nemen.Een man wil zijn eigen dingen doen.Een man wil zich aangetrokken voelen bij de vrouw van wie hij houd.

laat je man altijd naar je verlangen

Het is bijna niet in woorden uit te brengen waarom een man afstandelijke houding neemt. Een man kan plotseling minder aandacht voor je hebben zonder dat je weet wat de rede daartoe is. Het kan ook zijn dat hij na een paar dates niet meer geïnteresseerd is in jou. Het kan zijn na de eerste keer seks of je vriend neemt afstand terwijl jullie al lange tijd een relatie hebben.Het is ook een raadsel waarom je vriend afstandelijk word na seks.Maak je steeds aantrekkelijker voor je vriend en laat je vriend steeds meer naar je verlangen.Je kunt je vriend niet proberen te houden voor je zelf door hem te laten weten dat gene dat je voor hem doet liefdevol en van waarde is.Je moet hem dat ook tonen.Mannen begrijpen wat ze willen begrijpen.Een man wil juist de hartstocht van een vrouw voelen in zijn hele lichaam.Daar zijn er helemaal geen twijfels aan. Laat je vriend dus naar je verlangen laat hem telkens weer de gevoelens krijgen om je te willen.Hij moet niet alleen naar seks met jou verlangen maar ook jouw aanwezigheid moet hij waarderen.Zo kan hij ook meer ernaar verlangen om met jou naar bed te gaan.Je vriend moet niet op een heel gemakkelijke manier jou in bed kunnen krijgen.Een man moeite moet doen om jou in bed te krijgen gaat hij jou meer waarderen.Jullie gaan steeds meer naar elkaar verlangen en dan kan hij geen afstandelijke houding nemen na seks.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *