Mannen versieren via facebook

Ik heb 2 jaar met een jongen gezeten in een klas.Ik Vond hem heel erg leuk en nog steeds.Ik durfde hem dat nooit persoonlijk te zeggen en nu zitten we niet meer op een school.Ik heb hem wel op Facebook, maar ik weet niet wat ik precies moet doen.Ik wil hem graag versieren en hem laten weten dat ik hem leuk vind.Ik heb echt tips nodig.

Mannen versieren via Facebook is bekend bij vele.Facebook is behoorlijk populair bijna een ieder heeft wel een Facebook profiel.Het heeft zijn voor en na delen.Als je de persoon via Facebook leert kennen en nog helemaal niks weet van de persoon moet je extra voorzichtig zijn, want mensen doen zich via zulke sites vaak voor als iemand die ze in het echt niet zijn.Er is wel een leeftijd er aan verbonden.Daar moeten we echt voorzichtig mee zijn omdat er dagelijks negatieve dingen te horen zijn over dingen die gebeuren door middel van afspraken die via Facebook zijn gemaakt.Er zijn ook heel veel positieve dingen vele hebben hun partner via Facebook gevonden.Het kan zo zijn dat je iemand al een tijdje kent en je vind de persoon leuk, maar je durft het niet face to face aan de persoon te zeggen.Als je het in een bericht voor de persoon gaat sturen durf je meer dan face to face met de persoon te praten.Dit is mijn eigen ervaring.Ik zal enkele tips geven omtrent het versieren van mannen via Facebook.

 

Tips voor het versieren van mannen via Facebook

Let op je profiel foto.Zet een van je leukste foto’s, want als hij je profiel bekijkt voordat hij je vriendschapsverzoek accepteert moet hij je met plezier kunnen toevoegen.Zet ook nooit een foto met een tekst, maar altijd een foto van jou zelf.

Voeg hem toe aan je lijst en wacht geduldig totdat hij je vriendschapsverzoek accepteert (als je hem nog niet in je vriendenlijst heb)

Plaats mooie teksten op je profiel.Een foto met een tekst erop is ook leuk.

Reageer op wat hij plaats op zijn profiel vooral op zijn foto’s.Geef hem complimenten, maar ga niet op alles reageren en like niet al zijn foto’s vooral de oude foto’s niet.

Stuur artikelen voor hem van dingen die hij leuk vind.In de meeste gevallen staat het op hun profiel bij hun interesses.Doe dit niet te vaak!

raak niet mismoedig als hij niet reageert.Blijf het op verschillende manieren proberen.

Gebruik niet te veel smileys.

Ga leuke gesprekken aan.Vraag hem om richtlijnen.

Reageer niet te snel op zijn berichten.Neem het rustig aan.

Stuur hem niet elke dag een bericht.Stuur hem ook niet elke ochtend een bericht.De ene keer in de ochtend en de ander keer in de middag uren.Houdt het afwisselend.

Stuur hem niet overdreven veel berichten.Mannen houden daar niet van.Het kan lastig overkomen.

Probeer een beetje flirterig over te komen, zodat hij kan merken dat je meer dan vrienden met hem wilt zijn.Je moet hem het idee geven dat je hem leuk vind.

Lach om zijn grappen en laat hem weten dat hij grappig is.Zo kan hij zich steeds vrijer gaan voelen.

Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen met deze tips!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *