MIEKE HEEFT TWEE MANNEN

mieke-heeft-twee-mannen

Mieke is een vrouw van 44 jaar oud en heeft een lat relatie. Haar man woont op Aruba. Ze heeft hem drie jaren geleden op het huwelijk van haar broer leren kennen. De man die Cham heet zorgt goed voor haar.

 

mieke-heeft-twee-mannen1

MIEKE IS EEN HARDWERKENDE VROUW

Miek is een vooruit strevende vrouw ze heeft haar eigen kapsalon,haar eigen huis en ook haar eigen auto. Ze is heel modieus,en romantisch. haar kapsalon is altijd druk en de klanten gaan altijd tevreden naar huis. Zij krijgt de volle ondersteuning van haar man die de beste producten voor haar vanuit Amerika laat halen. Haar klanten kring is groot. Op een dag kreeg Mieke een meneer in de zaak die graag zijn haar wilde laten scheren door een vrouw. Hij zei aan Mieke dat hij de volste vertrouwen in haar heeft dat zij het goed doet. Nadat hij klaar was betaalde hij mieke en bedankte haar dat hij na lange tijd weer zo netjes er uit zag. Het leuke er van was dat hij in de kapsalon een compliment kreeg van een dame die na hem volgde. Zijn vrienden vroegen hem naar welke kapper hij was geweest en hij zei aan hun dat hij bij een kapster was gaan scheren. Ze vonden het allemaal mooi en netjes. Vanaf die dag gingen er vaak mannen scheren bij Mieke.

 

mieke-wordt-extra-beloond

MIEKE WORDT EXTRA BELOOND

Op een dag  kwam een heer scheren en omdat, hij zeer tevreden was gaf hij wat extra geld aan haar. Voordat hij vertrok vroeg hij haar naar een visitekaart zodat hij eerst kon bellen voor afspraak. Toen de meneer thuis aankwam en in de spiegel keek bewonderde hij zich zelve. Hij belde haar de volgende dag om haar nogmaals te bedanken.Hij vroeg haar die dag ook als zij alleen woont. Mieke gaf als antwoord dat zij al drie jaren alleen woont en geen man heeft. De heer gaf aan dat hij geinteresseerd is in Mieke en wat zij daarop als antwoord had. Ze gaf aan dat zij wel een relatie met hem wil. De man ging vanaf die dag  geregeld bij haar over de vloer en ze deden leuke dingen en hij sliep soms ook bij haar thuis.

 

mieke-krijgt-een-verrassing

Mieke krijgt een verrassing

Mieke wordt de volgende week jarig en haar man heeft besloten, haar verjaardag samen met haar te komen vieren. Hij zegt haar niets en komt een dag voordat ze jarig is uit Aruba, de man wordt door zijn vriend afgehaald en afgezet bij Mieke thuis. Haar man kocht een bosje bloemen voor haar op de luchthaven. Vol vreugde maakte hij de voordeur open. Mieke schrok en geloofde niet dat Cham voor haar stond. Cham kon niet geloven wat hij zag. Een man zat met zijn hoofd tussen de benen van Mieke en zijn hoofd ging op en neer. Cham keerde zich om pakte zijn koffer en liep weg. Hij gooide de bloemen weg. Mieke had spijt en probeerde op allerlei manieren contact met Cham te maken, maar hij vermeedt elk contact met haar.