Mijn vrouw uit Epe is lesbisch

Mijn vrouw uit Epe is lesbisch

Mijn naam is Josh, woon in Epe, en ik wil vandaag mijn verhaal delen met alle anderen die op deze website komen. Ik deel het graag, omdat dit een ieder zou kunnen overkomen. Ik was gisteren nog 8 jaren getrouwd. Vanaf vandaag ben ik een vrije man. Mijn vrouw en ik hadden een relatie voor 4 jaren en zijn toen getrouwd. Na precies 12 jaren samen te zijn, zijn wij gister gescheiden. Ik ben nu een vrije man en zij heeft natuurlijk al iemand. Zij had al iemand anders sinds de laatste 2 jaren. Ze was met een vrouw.

Nooit opgemerkt

Ik heb nooit kunnen opmerken dat zij lesbisch is in al die jaren dat we samen waren. We zijn vaker op dates geweest en dergelijke en nooit keek ze naar een andere man of een vrouw. Of tenminste, misschien keek zij wel naar de vrouwen, maar ik lette daar niet zo zeer op. Ik keek er duidelijk meer naar als zij naar andere mannen probeerde te kijken. Het vreemde vind ik nu nog steeds hoe het komt dat ik het nooit heb kunnen zien, terwijl ik haar zo goed kende. Zij legde mij uit dat zij zich altijd al aangetrokken voelde tot andre vrouwen, maar dit gevoel altijd weg zette. Dat zij verliefd kon raken op mij wilt zeggen dat niet lesbisch is, maar biseksueel. Haar voorkeuren echter gaan meer naar de vrouwen dan naar de mannen. Wij hebben ook geen kinderen gelukkig, omdat zij een zwakke baarmoeder heeft. Zwanger raken, zou haar leven in gevaar kunnen brengen. Wij zijn dus altijd voorzichtig geweest daarmee.

De onthulling

Normalites zou je denken dat ze langzaam afstand zou nemen. Alle ging goed tot dat ze op een dag zin had om mij de waarheid te vertellen. Dan kun je wel voorstellen dat het een hele grote shock was. Zij gaf mij helemaal geen hints of iets dergelijks en is gewoon van de ene op andere dag met de waarheid naar voren gekomen. Al die keren dat ze zei dat ze bij haar moeder gaat, ging ze op een date met haar vriendin met wie zij ook een intieme relatie heeft. Toen ik uit mijn shock kwam, vroeg ik haar om haar vriendin te ontmoeten. Blijkt dat het haar collega is met wie zij de lesbische kant op is gegaan. Ik vond het een schande dat mijn vrouw met wie ik 12 jaren van mijn leven heb gespend nu kwijt raak aan een andere vrouw. Ik heb er diezelfde dag een punt achter gezet en haar ook meteen gezegd dat zij niet met die zoete praatjes moet komen om nog vrienden te blijven. Iemand zo genieperig als haar wil ik niet eens als een vriend. Ze kon mij tenminste een paar hints geven dat zij niet gelukkig is. Zij is een wolf in schapen kleding. Ik heb toen zelf alle papieren in orde gemaakt en gister zijn wij officieel gescheiden. Ik wil graag een gezinnetje nu starten met een vrouw die wel serieus is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *