Niet zo leuke gevolgen bij vreemdgaan in Dordrecht

Niet zo leuke gevolgen bij vreemdgaan in Dordrecht

Alle slechte dingen die je doet heeft altijd zijn gevolgen. Zo zijn er ook gevolgen voor wanneer je vreemdgaat. Het komt steeds vaker voor dat er gevallen binnenkomen dat partners vreemdgaan. Hierdoor breken vele huwelijken en heel wat relaties. Hieronder zijn enkele gevolgen gesommeerd  voor wanneer je besluit vreemd te gaan:

Een irritante schuld gevoel

Wanneer je vreemd gaat heb je meerendeels een verlangen voor een ander, wat maakt dat je blindelings door zal gaan met de relatie zonder na te denken over de gevolgen. Dit gebeurt bij zowel mannen als vrouwen. Je vergeet dan dat je na je daad meestal een schuldgevoel zal hebben. Ik denk niet dat jij je graag schuldig wilt voelen toch? Zodra je het gevoel krijgt om vreemd te gaan, of je voelt je misschien aangetrokken tot een ander, stel je zelf dan eerst de vraag als jij wel met jezelf kan leven nadat je zo een daad uitvoert. Je zal dan kunnen proberen je partner af te kopen om jezelf een beter gevoel te geven, door bijvoorbeeld een romantische diner te regelen of extra cadeautjes te geven, maar dat kan jou juist meer verdacht maken naar je partner toe.

Wat als je wordt betrapt?

Met vreemdgaan is er bijna 50% kan dat je zal worden betrapt. Je zult je onbewust anders gedragen en je partner zal dit onmiddelijk merken. Stel je voor je komt thuis van het werk nadat je met je minnaar of minnares was en je hebt niet behoorlijk gedoucht. Nu kom je thuis en toevallig is je partner ook al thuis van het werk. Hoe gedraag jij je nu? Vooral vrouwen zullen direct merken dat er iets aan de hand is. Vrouwen zijn over het algemeen namelijk beter in het lezen van lichaamstaal. Als zij ook maar een klein beetje een vermoeden heeft dat haar partner uitloopt, zal zij dit zeker grondig onderzoeken.

Dubbel leven

Niemand wilt natuurlijk betrapt worden, dus je doet alles stiekem. Je gedraagt je alsof er niets aan de hand is en dat alles gewoon normaal is. Je probeert je onrespectvolle daden te verbergen. Je leidt dan als het ware een dubbel leven. Je wilt graag beide relaties, maar er is maar plaats voor èèn partner.

Een paar willekeurige voorbeelden van stiekem leven zijn:

  • Verwijderen van SMS-jes en Whatsapp-berichtjes van je minnaar of minnares zodra je het gelezen hebt
  • Dergelijke restaurant rekeningen verbergen
  • Zogenaamd altijd overwerken

Anders gezegd, je leidt  een dubbelleven. Een dubbel leven leiden is je zelf pijn geven. Dit kan heel wat stress met zich meebrengen en ruzies in je relatie. Je zult altijd met een vrees leven dat je partner erachter al komen. Ben je van plan te beginnen met een buitenrelatie, laat je huidige relatie dan. Als je huidige relatie goed genoeg was, zou je het immers nooit buiten zoeken. Bespaar jezelf en je partner die pijn. Als je kinderen samen hebt, probeer vreemdgaan dan uit je hoofd te zetten. Wees een goed voorbeeld voor je kinderen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *