Op date met vrouw met dikke billen uit Enkhuizen

Op date met vrouw met dikke billen uit Enkhuizen

Mijn naam is Carlos en ik woon in Enkhuizen. Ik ben 26 jaar oud. De titel zegt al om en bij wie ik ben. Ik heb altijd al een zwak gehad voor vrouwen met grote, dikke billen. Ik kon echter nooit de juiste persoon ontmoeten. Als ik dan ook iemand ontmoette van wie je zou denken dat zij wel de juiste vrouw zou kunnen zijn, was het iemand met kleine billen. Ik moet een vrouw met dikke billen! Tot mijn geluk heb ik ook de vrouw gevonden waar ik zolang naar op zoek was al deze tijd. Ik heb haar vlak hier in Enkhuizen gevonden. Zij is een mooie Surinaamse vrouw. Je hoort wel vaker dat Surinaamse vrouwen mooie, grote billen hebben. Deze dame is er 1 van. Het is zo groot dat ik er wel op zou kunnen zitten.

Ontmoet via een dating website voor Enkhuizen

Gek genoeg heb ik haar op een dating website gevonden. Haar naam is Angelique. Ik noem haar heel life Angie. Ik heb dus op de dating website een omschrijving van mijzelf gegeven en een omscrhrijving van de vrouw waar ik naar op zoek ben. Ik was eerlijk genoeg om er ook bij te zette dat ik hou van vrouwen met dikke billen. Angie reageerde op mijn bericht. We hebben een tijdje gesproken en ik wilde haar graag ontmoeten. Toen ik haar ontmoette, kon ik mijn ogen niet geloven. Zij was de mooiste vrouw die ik heb gezien in een heel lange tijd en ik verlangde onmiddelijk alleen naar haar. Op de chat leek zij niet zo zelfverzekerd. Zij vertelde mij dat zij altijd werd gepest om haar dikke billen en dat andere dames ervan hielden op erop te slaan. Om haar dikke billen kan ze ook niet echt rennen, snel lopen en loopt zij soms en beetje scheef. Ze zei dat ze niet dacht dat ze ooit een man zou kunnen vinden die haar zou accepteren. Ik heb haar zeker wel geaccepteerd. Haar billen zijn gewoon grote knuffels waarom ik  kan slapen. Ik bewonder ze enorm. Na 6 maanden daten heb ik haar gevraagd als zij wilde samen wonen. We wonen nu al een jaar samen en ik heb haar inmiddels ook ten huwelijk gevraagd. Ik heb haar gevraagd een trouw jurk te kiezen waarin ik duidelijk de vorm van haar bil kan zien. Over een week zullen wij trouwen. Ik ben heel erg blij dat ik een vrouw heb leren kennen die niet alleen qua uiterlijk van mijn smaak is, maar ook innerlijk is zij perfect voor mij. Heren, het is mogelijk te vinden waar je naar op zoek bent. Je moet het zeker proberen via een dating website. Daar kan je aangeven waar je naar op zoek bent. Is veel makkelijker dan duizend keer met elke keer een ander op een date te gaan en die persoon te leren kennen en kijken als die wel  de juiste is voor jou. Geldt ook voor de dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *